IT-supporter

Har du mod på en travl hverdag i en spændende organisation? Så er du måske den IT-supporter, vi står og mangler.

 

VUC Storstrøm søger en frontline IT-supporter, der i samarbejde med de øvrige kolleger i IT-afdelingen kan bidrage til, at vores kursister og ansatte altid har en god oplevelse, når de anvender IT.
 

Om stillingen
Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor arbejdstiden varierer i forhold til opgaveløsningen.

 

Tjenestestedet er VUC Storstrøms hovedkontor i Nykøbing F., men det forventes, at IT-supporterne også er til stede på vores uddannelsesafdelinger.

 

Vi søger en kollega, der synes, det er spændende at arbejde med følgende opgaver:

 

  • Brugersupport
  • Servicere og vedligeholde hardware
  • Supportere print- og kopiløsninger
  • Udarbejde og vedligeholde brugervejledninger

 

Vi tilbyder en god og velfungerende arbejdsplads med gode kolleger, og hvor trivsel og godt arbejdsmiljø prioriteres højt.

 

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, og vi ser gerne, at du har relevant erhvervserfaring.

 

Vi forventer, at du er god til at samarbejde - også på tværs af faggrænser. Du kommunikerer professionelt med kursister og ansatte med fokus på en god serviceoplevelse.

 

Det forventes også, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaveløsning, samt at du kan bevare det store overblik, når der er er travlt, er resultat – og helhedsorienteret og løser dine opgaver af høj kvalitet.

 

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Ressourcedirektør Carsten Kruse på mail cak@vucstor.dk eller telefon 21 65 32 07.

 

Ansættelse
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med mulighed for individuel lønforhandling under hensyntagen til erfaring og kvalifikationer.

 

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er torsdag den 23. september 2021.

 

Der gennemføres ansættelsessamtaler onsdag den 29. september 2021. 

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. november 2021.
 

Om os
VUC Storstrøm har i alt cirka 200 medarbejdere fordelt på seks afdelinger i Nykøbing F., Næstved, Faxe, Vordingborg, Nakskov og Maribo. Vi tilbyder kompetencegivende undervisning på alment og gymnasialt niveau for alle unge og voksne, der har brug for at kvalificere sig til videre uddannelse og arbejdsliv.

 

VUC Storstrøm tilbyder almen voksenuddannelse (AVU), forberedende voksenundervisning (FVU), ordblindeundervisning, hf-enkeltfag, 2-årig hf og gymnasiale suppleringskurser. Derudover tilbyder vi opkvalificerende efter- og videreuddannelse til både offentlige og private virksomheder.